Aku & Hotel...Suka Duka Bersama...

Saturday, December 11, 2010

hehehehehehehehe.........


hari  ni tak jauh beza ngan hari2 lain..cuma ada satu funtion je kat hotel ni....kilang....besi......bilik boleh tahan bz nya...60% ok la tu..semua under control....heheheheheeh....hari ni bos call aku tanya kenapa tak call dia..aku jawap balik  tak ada apa2 hal berlaku buat apa nak call...hehehehe...bos aku risau.......paling bz dalam housekeeping aku nama dia kam seng admin housekeeping.........


                                                                  ni lah dia kam seng

hari ni dari jam 3  sampai  jam 8 rounding satu hotel......buat sport check kat staff....mana la tau mengular....hehehe hahaha.......kalau tak jumpa staff housekeeping jumpa staff lain mengular..lepas tu masuk report...hehehehe hahahha tapi kau tak selalu bawa keluar issue pasal benda2 ni..bukan tak nak bawak  ......nanti diaorang  cakap aku gila kuasa lakkkkkkk hahahaha heheheeheh.......



ni aku punya runner nama dia fadil tapi kami panggil wak...hehehe

sekarang ni aku punya runner tinggal sorang je..yang lain dah cabut dan resign....huhuhuhu susah nak dapat staff yang tahan lama.....jangan wak ni resign dah......wak ni kena kerja lebih sikit masa sebab  nak cover  yang lain....hehehehehe.....


yang baju merah tu assistant manager macam aku juga cuma dia kerja pagi aku petang....hehehehe

 kat sini 2 org je asst.manager  jadi kena gilir2 kerja shift..selalu aku mintak kerja petang...sebab malas nak g briefing pagi2....hahahahahaha....


laundry ......aku tengah tangkap gambar budak laundry lari dia kata malu...apa dah...


linen area.....



linen area....

barang ni kalau tak jaga hilang tu pasal kena kunci..hehehehehe ( barang kawalan )

fail2 yang disusun oleh admin aku..........hehehehe..


dalam cage ni lagi barang kawalan..yang tak boleh dibuka sesuka hati....

papan ni semua staff kena tengok hari tak kira masa...sebab maklumat  atau info semua da kat sini


aku tak pandai nak tulis banyak2 macam cik azean aku  tu...cuma gambar dan aktiviti hari2 je  yang boleh aku masukkan ......hehehehehe  kalau ada masa aku nak tangkap gambar funtion kat ballroom malam ni..heheheheeh

No comments:

Post a Comment